Home Vas wc suspendat
Vas wc suspendat
Vas WC suspendat PDF Imprimare Email
Vas wc suspendat
Scris de irina86   
Joi, 07 Iulie 2011 13:38

Un vas WC suspendat este diferit fata de alte modele vas WC simple, diferenta consta in felul in care este alimentat cu apa de la mecanismul de tragere a apei si in faptul ca scurgerea nu este in pardoseala ci in perete.

Faptul ca vas WC suspendat are scurgerea in peretele pe care este montat si nu in pardoseala a dus la eliminarea piciorului pe care statea initial. Un vas WC suspendat este chiair suspendat, in felul asta se poate curata mult mai bine locul in care este amplasat.

Un vas WC suspendat are de multe ori o forma putin mai neobisnuita decat alte vase WC simple, ceea ce inseamna ca gasirea si montarea unui capac potrivit poate sa fie mai anevoioasa.

Din acest motiv foarte multe dintre vas WC suspendat se cumpara cu capacul deja instalat. Multe dintre aceste capace pentru vas WC suspendat fiind speciale, cu forme neobisnuite si de multe ori capacele pentru vas WC suspendat sunt echipate cu o tehnologie care nu permite trantirea capacului pe suprafata vas WC suspendat cu zgomot.

Din cauza existentei acestui capac inclus in pret si obligatoriu de achizitionat, dar si din cauza faptului ca un vas WC suspendat are nevoie de conditii speciale pentru instalare si mai ales din cauza ca un vas WC suspendat este mai elegant si mai special, vas WC suspendat are in general preturi mai mari.

Preturile pentru un vas WC suspendat din material ceramic, care include capacul fara trantire cu zgomot si care include si un minimul din echipamentele de instalare costa in jur de 600 de lei, pret mai mare decat in cazul unui vas WC ne suspendat, simplu.Ultima actualizare în Vineri, 08 Iulie 2011 08:37
 


Sondaje

Ce fel de vas de wc preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com