Home Vas wc mondial
Vas wc mondial
Vas WC Mondial PDF Imprimare Email
Vas wc mondial
Scris de irina86   
Joi, 07 Iulie 2011 13:40

Un vas WC Mondial face parte din categoria de obiecte sanitare scoase pe piata de catre firma Mondial. Firma care produce vas WC Mondial mai are chiuvete, modele diferite de vas WC Mondial, modele diferite de bideuri si alte obiecte sanitare.

Un vas WC Mondial se instaleaza in locul ocupat de catre fostul vas de WC fie el Mondial fie alta firma. Legatura din pardoseala pentru vas WC Mondial este clasica, asa ca nu este necesara o modificare in plus a scurgerii. Locul scurgerii insa ar putea sa difere in functie de marimea, dimensiunile ori tipul de alimentare cu apa pentru vas WC Mondial ori pentru vasul vechi.

Cei care produc vas WC Mondial nu ofera si posibilitatea instalarii insa daca intrebati in magazin despre o persoana care ar putea sa va ajute la instalarea si montarea vas WC Mondial s-ar putea sa gasiti un ajutor fie din partea vanzatorului fie din partea unei persoane special angajate pentru asa ceva.

Tinand cont de faptul ca vas WC Mondial este un obiect sanitar folosit in fiecare zi si are o perioada lunga de viata in orice baie, cel mai bine ar fi sa apelati la serviciile unui specialist atunci cand doriti a instala vas WC Mondial.

Un vas WC Mondial poate sa fie de mai multe tipuri si mai multe modele. Modele noi de vas WC Mondial apar in fiecare an. Multe dintre modele vas WC Mondial sunt insa standardizate si nu difera foarte mult de celelalte tipuri de vas WC Mondial. Diferenta dintre aceste vas WC Mondial este in modalitatea de alimentare cu apa, in mecanismul de tragere a apei.

Mecanismul poate sa fie in perete sau poate sa fie aflat intr-un rezervor de apa care poate sa fie amplasat chiar in spatele vas WC Mondial, lipit de acesta, ori deasupra la o distanta de mai mult de un metru de vas WC Mondial. Aceste diferente fac si diferentele de pret dintre un vas WC Mondial si un alt vas WC Mondial.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Iulie 2011 08:33
 


Sondaje

Ce fel de vas de wc preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com